Behöver ditt hem omvårdnad? Låt oss ta hand om det!

byggstäd

Hemstädning

Låt oss städa din bostad och få mer tid över för familj, vänner och dina fritidsintressen. Hemstädning är ett förtroendeuppdrag och vår personal är välutbildad och har tystnadsplikt. Servicetjänst Syd AB har över 10 års erfarenhet i branschen och vår personal är kompetent och uppskattad, något som tydligt visar sig i vår höga kundnöjdhet.

flytt2

Flyttstädning

Låt oss på Servicetjänst Syd ta hand om er flyttstädning så kan ni ägna er åt något annat.  Det kan vara skönt att veta att ett kompetent och ansvarsfullt företag tar hand om städningen. Vi följer det restriktioner för flyttstädning och ser till så att ni som kund blir nöjd!

bortforsling2

Bortforsling och röjning

Har du förråd, garage eller kontor som behöver tömmas eller röjas så kan vi hjälpa dig med detta. Vi har anpassade lastbilar för just denna typ av uppdrag. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar – små som stora – för både privata kunder och företagskunder.

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster; Entremattor, fastighetsunderhåll, fruktleverans, mattvätt, kaffemaskiner.

Vi erbjuder även...

Fönsterputsning

Vi alla vill ha skinande rena fönster men man har inte alltid kunskapen eller tiden till att göra det själva. Tänk att ta en promenad i skogen istället för fönsterputsning. Om du letar efter fönsterputsning, så är Servicetjänst Syd AB det du behöver.

Trädgårdsarbete

Vi utför bland annat rensning av ogräs, skötsel av rabatter, beskärning av buskar och träd, gräsklippning, krattning och snöskottning. Erfarenhet och kunskap krävs för att sköta trädgårdar och utemiljöer. Vår personal är kunniga och löser det mesta inom trädgård och utemiljö.

Golvvård och Polering

Tycker ni att era golv börjar se slitna ut eller vill ni bara ge ett bättre skydd åt era golv? Då skall ni satsa på golvvård.

Nyttan med golvvård är att golven blir rena, skyddas bättre mot slitage ger det en bättre livslängd samt att kunder som besöker era lokaler kommer få ett mycket bättre intryck. Vi utför olika typer av golvvård på olika sorters golv.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL BE OM EN OFFERT?