Behöver ditt företag hjälp med städning och lokalvård?

kontor22

Kontorsstädning

Vi på Servicetjänst Syd vet hur viktigt det är med ett rent och fint kontor inte enbart för personalen även för folk som besöker den. Intrycket är viktigt därför kan vi med vår erfarenhet och kunskap erbjuda er professionella tjänster i städ på kontor. 

Tilläggstjänster; Entremattor, fastighetsunderhåll, fruktleverans, mattvätt, kaffemaskiner.

butik2

Butiksstädning

Butiksstädningen är mycket viktig för kundens intryck av butiken. Fräscha och fina lokaler ger nöjda kunder. Vi har gedigen erfarenhet av städning i butiker. 

Vårt koncept bygger på flexibilitet, vi skräddarsyr städningen efter era behov och önskemål. Vårt mål är att skapa en trivsam miljö för alla som vistas i butiken. 

trappa2

Trappstädning

Första intrycket är viktigt. Det är därför viktigt att ha en städfirma som utfören trappstädning med kvalitet. Vi tar hand om trappstädning till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag m fl. Rena trappuppgångar bidrar till ökad trivsel. I Trappstädning ingår: 
Moppning av golv, vi gör även rent – lister, socklar, räcken, handtag, strömbrytare, entrémattor hissar, speglar mm. Låt oss träffa er och diskutera just ert behov inom trappstädning.

hantverk

Byggstädning

Vid ombyggnad eller efter avslutad nybyggnation behövs det byggstädas. Vi har en gedigen erfarenhet av byggstädning då vi idag samarbetar med stora företag inom byggbranschen.Vi ger oss inte förrän all byggdamm är borta! 

Vi städar även byggbodar.

skolstadning2

Skolstädning

Vi på Servicetjänst Syd har en lång erfarenhet av städning i skolor och det gör att vi vet vad som krävs för en god skolmiljö. Vi städar skolor effektivt och miljövänligt. Vilket gör att spridningen av bakterier och virus minskas dessutom gör vår städning att allergiker håller sig besvärsfria. Detta leder till ökad trivsel.

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster; Entremattor, fastighetsunderhåll, fruktleverans, mattvätt, kaffemaskiner.

Vi erbjuder även...

Fönsterputs

Vi alla vill ha skinande rena fönster men man har inte alltid kunskapen eller tiden till att göra det själva. Tänk att ta en promenad i skogen istället för fönsterputsning. Om du letar efter fönsterputsning, så är Servicetjänst Syd AB det du behöver.

Trädgårdsarbete

Vi utför bland annat rensning av ogräs, skötsel av rabatter, beskärning av buskar och träd, gräsklippning, krattning och snöskottning. Erfarenhet och kunskap krävs för att sköta trädgårdar och utemiljöer. Vår personal är kunniga och löser det mesta inom trädgård och utemiljö.

Golvvård och polering

Tycker ni att era golv börjar se slitna ut eller vill ni bara ge ett bättre skydd åt era golv?Då skall ni satsa på golvvård.

Nyttan med golvvård är att golven blir rena, skyddas bättre mot slitage ger det en bättre livslängd samt att kunder som besöker era lokaler kommer få ett mycket bättre intryck. Vi utför olika typer av golvvård på olika sorters golv.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL BE OM EN OFFERT?