Om Oss

Vilka är vi på Servicetjänst syd?

Vi har varit etablerade på marknaden sedan 2008 och 2011 ombildade vi vårt företag till aktiebolag. Idag täcker vi de flesta delar inom lokalvårdsområdet. Vår målsättning är att ständigt utvecklas i takt med våra kunders behov.

Vi utökar därmed vårt utbud efter våra kunders önskemål för att erbjuda ett så komplett servicepaket som möjligt. Vår specialitet är en högkvalitativ samt miljöanpassad service inom lokalvård. Vår högsta prioritering är att hålla högsta möjliga kvalitet i alla våra uppdrag och tjänster.

Våra anställda och kunder är kärnan i vårt arbete. Vi lägger vår personal i fokus och har många duktiga medarbetare inom området städ. Våra anställda har arbetat med sin arbetsuppgift i många år och är erfarna gällande det kunderna begär. Servicetjänst Syd har arbetsvillkor enligt kollektivavtal. Detta gynnar båda arbetare och kunder för att skapa en god arbetsmiljö. Vilket gör att de anställda arbetar enligt goda villkor vilket kan vara trevligt för kunder att veta. Vi anser att en god arbetsmiljö för anställda gynnar kunder i resultat.

För oss är miljöpolicy en viktig del av vårt arbete. Vi arbetar ständigt ur ett gott miljöperspektiv för att arbeta för en grönare framtid.